Annons
Annons24 hours in Malibu


Från morgon till kväll är Malibu verkligen så otroligt vackert. Igår, söndag, käkade jag middag med ett gäng vänner på Nobu som ligger längst vattnet och dagen efter åkte vi ner till Paradise Cove där man faktiskt kunde njuta av värmen. Uppe i LA är det alldeles för varmt för att nästan ens vara utomhus!!

Så, till er som kommer till LA, Malibu är ett måste, Nobu är underbart och har den godaste sushin någonsin, och sist men inte minst Paradise Cove, vilket paradis!!

nobu malibu

photo 2-134

photo 3-105

malibu

photo 5-37

photo 1-137

photo 5-38

photo 1-138

photo 2-136

photo 3-107

photo 5-39

photo 2-137

photo 3-108

photo 4-70

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/the-non-german-octoberfest/