Annons
AnnonsA girl at the gym


 

Det är svårt att träna när man reser så pass mycket som jag gör. Prioriterar tyvärr inte mina gympaskor i resväskan och det är blir dyrt att ha gymkort i varje stad. Som tur är får jag ibland chansen att träna på ”jobbet” Precis som nedan på plåtningen för Galore Magazine.

Se hela editorial och videon HÄR. Ressigerad av Clara Tägtström och Johannes Helje, även fotograf. Tack till alla som var med denna roliga dag!!

jennifer akerman galore magazine

jennifer akerman galore magazine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/ive-got-you-babe/