Annons
AnnonsCapulet


För drygt 6 månader sen blev min favorit läderjacka sluten på en nattklubb i Stockholm och det gjorde jävligt ont. Slumpmässigt en tid senare ser ägaren av detta företag en bild då jag ber deras jacka och lägger upp den på instagram. När jag ser detta kommenterar jag och berättar att den blev snodd. Killen, designern som äger Capulet Company erbjuder mig då en ny jacka. Jag trodde inte det var sant men idag visade de sig att karma finns. Jag har fått tillbaka min jacka och en ny god vän!

Spana in Capulet du också!!

Capulet Company

capulet company

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/good-morning-la/