Annons
AnnonsEARTHQUAKE !!


Jag må inte ha varit på tv när de skedde, men de kändes banne mig som att det var en film. Kl 06.27 imorse upplevde jag min första riktiga jordbävning efter nästan 5 år i Los Angeles och det kändes verkligen! Jag hoppade upp ur sängen och det tog någon sekund innan jag insåg vad det var som egentligen hände.

En 4.4 stark jordbävning fick hela LA att vakna denna måndag morgon på St Patrick’s Day och detta kommer definitivt bli snacket på stan idag. Upplevelsen var absolut skrämmande till en början och kändes sjukt overklig. Någon minut senare var mobilen full med sms och twitter listan bombaderad av folks reaktioner. Tur att vi har varandra!

På klippet nedan kan ni se när jordbävningen slår till på KTLA’s morgon nyheter. Håller tummarna för att denna var den enda vi behöver uppleva på ett bra tag!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/weekend-hotness/