Annons
AnnonsFinally 2014


 

Det är så skönt att vara tillbaka i LA och att känna sig som hemma igen. 2013 var ett år då jag behövde en paus från mycket och endast fokusera och bygga upp mina drömmar. Igår var en sån dag då jag insåg min kärlek till Los Angeles med både business and pleasure.

Det har gått ett år sen jag stod på scenen på Sayers Club här i Hollywood, men när Jason kallar en upp på scenen känns det som att det var igår. Det finns nog inget som jag brinner för så mycket som musik och att få sjunga på en scen. Fan vad jag ser fram emot 2014. Gör ni?!

sayers club

jennifer akerman blog

jennifer akerman sayers club

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/weekdays/