Annons
AnnonsHalloween in New York City


 

Även om Halloween inte är förrän nästa helg så börjar alltid galenskaperna i USA en hel vecka innan. Det tackar jag för i och med att jag var tvungen att vara tillbaka i Stockholm idag. Så detta är en mycket trött Jennifer som skriver just nu.. Fick inte mycket sömn på planet hit men som tur är har jag några timmar att vila.

Thanks for this time Los Angeles & New York, see you again soon!!

IMG_1898

IMG_1900

IMG_1899

IMG_1897

jennifer akerman blog

IMG_1893

jennifer akerman blog

IMG_1892

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/new-york-new-york-2/