Annons
AnnonsHello Stockholm!


Ibland klagar jag på hur trött jag på att bo på olika ställen, ha resväskan som garderob och aldrig riktigt komma in i någon rutin innan jag ska iväg igen.. Men vid andra tillfällen slår det mig, fan vad skönt det är! Det känns som att de problem man möter är mycket lättare att släppa och det är enklare att gå vidare.

Däremot har det varit super roligt att vara i Stockholm och Sverige så pass mycket som jag varit under den senaste tiden. Efter nästan 5 år i Los Angeles behövde jag verkligen en paus. Saknade stadskänslan, att promenera, åka kommunalt och inte alltid sitta fast i LA’s galna trafik. Jag tror att miljö ombyte är viktigt och ger en inspiration. För mig har det också gjort att jag uppskattat saker och ting mycket mer.

I morgon förmiddag flyger jag upp till Stockholm igen där jag ska vara de kommande 3 veckorna och det ser jag fram emot!!

Stay tuned.. xx

jennifer åkerman blogg

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/teaser/