AnnonsI'll just say this in Swedish


Vill passa på att tacka alla fina dansare och människor jag träffat under Let’s Dance. Tack även till alla ni som röstade på mig och Calle och  för ert stöd! Dags att fortsätta och fokusera på att jobba med JAXX plattan, så tillbaka ner till Malmö och Tambourine Studios innan jag beger mig av till staterna igen. Det har varit så kul att vara i Stockholm och Sverige, men allt har sin tid och jag tror på ödet.

Stay tuned for more exciting stuff, upcoming gigs, music, modeling jobs etc!

C ya soon!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIV
Laddar http://jenniferakerman.chic.se/lets-dance-tonight-2/