Annons
AnnonsLos Angeles


Det är sommar här i Los Angeles men ingen semester för det. Jag och Lorenzo är äntligen här tillsammans efter nästan 2 år för att satsa allt vi kan på JAXX. Idag hade vi ett bra möte och imorgon, söndag, är första dagen vi kan ta de lugnt sen vi kom hit. Man stöter på mycket hinder och svårigheter på vägen som artist men ett tips till alla er är att fan inte ge upp och att vara jävligt envis. Tro på dig själv och verkligen försök att se framåt.

Min nya Minimale Animale kampanj kom nyligen ut i och nedan har ni ett smakprov. Mer bilder inom kort! xx

jennifer akerman minimale animale

Photo by Henrik Purienne

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/sayers-club/