Annons
Annons”Malin Åkerman’s pappa Magnus”


 För er som redan känner mig och min familj vet ni säkert redan att jag har en väldigt positiv och optimistisk pappa – Magnus Åkerman. En annan person som upptäckt detta under de senaste åren är Filip Hammar.

För tre år sen träffade vi Filip och Fredrik i New York då Malin var gäst på Söndagsparty och sen dess har vi sprungit på varandra både i Los Angeles och Stockholm. Det roliga är, att Filip och pappa Magnus har sprungit på varandra nästan lite FÖR OFTA. Slumpmässigt så klart, men det hela har lett Filip Hammar till ett stort frågetecken. ”Varför springer jag ständigt på Malin Åkerman’s pappa Magnus och är han verkligen alltid så där positiv till livet?” Svar JA!

I Filip och Fredrik’s podcast förr förra veckan kom pappa Magnus på tal och hela familjen fick många goda skratt. Klicka vidare på bilden nedan och lyssna du också! Snacket om farsan början runt den 38e minuten. xx

Screen Shot 2013-12-05 at 9.39.21 AM

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/you-need-to-hear-this/