Annons
AnnonsMuch love in Little Dume


Idag åkte jag, min vän Jason och Peter från Surfakademin ner till Little Dume Beach i Malibu och surfade. Det var första gången jag någonsin provade på att surfa och även fast jag knappt kom till att stå på brädan så var det såå kul! Vågorna var egentligen lite för stora för nybörjare men det gäller bara att våga! Nästa helg blir det ett försök till kan jag säga!

photo 1-128

surfakademin

photo 3-98

photo 4-61

photo 5-31

photo 2-125

surfakademin

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/ladies-ladies/