Annons
AnnonsMy head is spinning around


Ja hurri ni… Det är ju en första gång för allting. Denna gången, matförgiftning. Eller jag hoppas på det i alla fall. Håller tummarna på att jag inte åkt ut för en kräksjuka.

Igår när jag kom hem från Lorenzo och vi har jobbat några timmar med JAXX kom illamåendet från ingenstans. Usch så illa jag mådde. Inte kul! Därefter tog det någon timme innan jag var tvungen att stoppa huvudet i toaletten. Huvudet snurrar och det enda jag kan komma och tänka på är mat som gör mig ännu mer illamående. Blä.. Wish me luck. xx

IMG_1422

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/mtv-ema-2013/