Annons
AnnonsMy Sex and the City


Ibland när jag går runt på gatorna i New York känner jag mig som Carrie i Sex and the City. Speciellt just nu när jag sitter framför datorn. Eller som igår när jag käkade middag i Soho med min vän Marc, där vi endast pratade om relationer och jag gav tips vad vi kvinnor egentligen vill ha.

Efter middagen gick vi vidare till Café Select för att träffa ett gäng vänner och på vägen dit mötte vi två ”sailors” Det påminde mig om avsnittet i Sex and the City då tjejerna gör detsamma och går på en stor sailors fest. Detta sker under Memorial Day Weekend och veckan när storstan är fylld med vitklädda män kallas ”Fleetweek” Ja, tjejerna i serien kanske stötte på lite mer av ett par hunkar, men mina sailors var söta de också!

photo 3-68

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/and-action-2/