Annons
AnnonsThe 1975


  I juni när jag var i LA hörde jag för första gången The 1975 på radion och var hooked på en sekund. Till denna dag spelar jag fortfarnade ”Chocolate” på repeat och i fredags fick jag äntligen höra den live då det brittiska pop/rock bandet var i Stockholm (!!) Debaser Strand var fullt med kids som sjöng med och det var en av de bästa spelningarna jag var på på länge! Så inspirerade. Missa inte dem!

The 1975 debaser strand

The 1975 debaser strand

The 1975 debaser strand

The 1975 debaser strand

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/a-girl-to-kill-for-part-ii/