Annons
AnnonsWe are JAXX, are you?


Det tar tid att skapa musik, det är en sak som är säkert. För nästan 3 år sen träffade jag Lorenzo som idag består, tillsammans med mig, av duon JAXX. Första gången vi träffades var i Los Angeles. Han var där som låtskrivare och jag jobbade under den tiden som modell och sjöng i bandet Bella Tech.

Jag och Lorenzo klickade på en gång och började skriva musik tillsammans. Vi har gått igenom mycket.. både i musiken och det privata men än idag är vi mycket goda vänner och är alltid där för varandra. Ett tips till er som tex jobbar med musik eller något annat kreativt är att trivas med den ni jobbar med. Att det känns bra, har samma vision och samma mål. En annan punkt att komma ihåg är att en super producent kan vara bra för någon men en lite mindre etablerad låtskrivare kan tex vara bättre för just dig. Det gäller att hitta den där kemin.

I början på nästa år, 2014, planerar vi att äntligen att släppa vår musik och det ser jag verkligen fram emot !! Vi har så mycket låtar och musik på lagret men det gäller som sagt att göra det på rätt sätt idag och mycket planering krävs. Hoppas ni kommer att gilla vad vi skapat. Under tiden, följ oss på facebook.com/wearejaxx och instagram @wearejaxx.

jennifer akerman jaxx

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/sleeplessness/