Annons
AnnonsWe Are JAXX


 

En dag till i studion innan vi beger oss av! Berlin, NYC och LA here we come! Nu känns det som att det börjar hända grejer på riktigt och jag ser fram emot våren. Sommaren. Hösten. Hela 2014. Det enda som skrämmer mig är att jag fyller 25 iår. 25!! Herregud vad hände med tiden. Samtidigt när jag tittar tillbaka på mina senaste 5 år så har det skett jäkligt mycket och man har varit med om den hel del..

Se till att titta in på bloggen för att följa med på våran resa!! Följ oss även på instagram @wearejaxx Vi hörs i Berlin!

jennifer akerman JAXX

Photo by Robert Eklund, Nosh & Chow

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/tambourine/