Annons
AnnonsWild thang


 

Även fast jag vet att jag snart är tillbaka i LA igen så känns det lite jobbigt att lämna. Speciellt när det är 25 grader sol ute! Ser inte riktigt lika mycket fram emot att landa på Arlanda på söndag och kliva ut i minus grader…  Men men, jag är snart tillbaka och förhoppningsvis stannar jag längre nästa gång!

Det har varit en super kul vecka med både business och pleasure tillsammans med grabbarna från Galore Magazine och i onsdags var vi på Wild Fox‘s fest på Mondrian Hotel’s Sky Bar följt av middag på Chateau Marmont. Två ställen jag kan rekommendera. Nedan har ni oss, jag Jacob, Gia, Prince och Emily. Jag bär min snygga mocka väst från Ralph Lauren Denim & Supply!
jennifer akerman emrata prince jacob giaPhoto by Steven Meiers

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JENNIFER

Jennifer Åkerman är en etablerad modell och artist, uppvuxen i Sverige men pendlar idag mellan Stockholm, New York och Los Angeles. Jennifer är en driven och passionerad tjej som drömmer om entreprenörskap samt att turnera världen runt med sitt band JAXX. I bloggen får ni följa med på hennes resa och läsa om allt ifrån mode och musik till livsstil.

jenniferakermanxxab@gmail.com

\n \nJennifer Akerman is an established model and musician, borned and raised in Sweden but lives today between Stockholm, New York and Los Angeles. Jennifer is a passionate girl who dreams about entrepreneurship and to tour around the world with her band JAXX. On this blog you get to follow her journey to the top!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://jenniferakerman.chic.se/sun-is-shining/